Joboptions


Wat zijn joboptions?

Een joboption kan je het best vergelijken met een instellingenpakket waar reeds de juiste instellingen zijn ingesteld. Dit “pakket” noemt men een joboption.

Omdat je meteen met de juiste instellingen werkt, voldoet uw bestand automatisch aan onze specifieke voorwaarden en kunnen er veel fouten en vertragingen vermeden worden.

Er zijn ook enkele standaard joboptions. Zo kan je kiezen tussen een joboption die je PDF zeer klein van formaat maakt zodat je deze makkelijk naar je klant kan mailen ter goedkeuring. Verder heb je ook een “press” joboption die weer heel handig is om als algemeen drukprofiel te gebruiken. Dus met deze zit je ook steeds goed.

de Postly joboptions

Let op : Je moet het bestand nog wel opmaken volgens de juiste vereisten.

Joboptions installeren

Wanneer je dubbel klikt op de joboption die je net gedownload hebt zal deze zichzelf installeren. Moest dit niet lukken kan je onderstaande stappen doorlopen.

Klik in Indesign op File → Adobe PDF Presets → Define (Bestand → Adobe PDF instellingen → Definiëren)Er verschijnt een nieuw venster waar je de verschillende standaard joboptions kan terugvinden. Klik op de knop 'Load' (Laden) om die van Postfly erbij te plaatsen.


Kies het bestand dat je zonet gedownload hebt via de link hierboven.


Je kan de joboptions die je net geselecteerd hebt terugvinden in de lijst boven aan het venster.

U heeft nog geen bestanden opgeladen

Weet u zeker dat u wilt doorgaan

Doorgaan Annuleren Sluiten