Opmaak Folie

Aanleverspecificaties
We hebben een handig document gemaakt “how to cold foil’ dat je hieronder kan downloaden of kan opvragen via email. De basisaanlevering is een hoge resolutie PDF opgemaakt in 4 kleuren + een 5de kleur (voor de folie) en met de nodige afloop.Hoe werkt Inline Cold Foil?
In de eerste druktoren wordt de kleeflaag aangebracht. Via een standaard drukplaat wordt de kleeflaag precies daar waar de folie moet komen op het papier gedrukt. In de tweede toren hecht de folie zich haarscherp en 100% duurzaam aan de kleeflaag. Het contactloos vellentransport binnen de machine met aerodynamische luchtbanen en transfertes garandeert een kras- en smetvrije productie. Door de erg nauwkeurige passing kunnen de data voor de folie opgemaakt worden als een bijkomende pms-kleur. Vanaf de derde toren start de kleurendruk. Het volledige vel, zowel het onbedrukte als gemetalliseerde gedeelte, kan nu verder bedrukt worden. Als beschermlaag wordt een dispersielak aangebracht.Postfly is de eerste in de Benelux met deze nieuwe techniek. We hebben nu 3 jaar ervaring met dit specialisme dat het klassieke hot foil foliedruk / foliedrukwerk in belangrijke mate vernieuwt en creatiever maakt.Scherpe prijzen voor kleine oplages "inline cold foil" combinatiedrukwerk

Dit aanbod biedt u de unieke kans om uw creaties te laten drukken met de nieuwe ‘inline cold foil’-techniek en dit aan interessante combinatiedrukwerk-tarieven. 500 visitekaartjes ? 500 uitnodigingen ? 1000 A5 kaarten ? .... Een kleine oplage, met een prachtige druktechniek, voor een zeer scherpe prijs. Een combinatie die u unieke en betaalbare mogelijkheden biedt met deze innovatieve vorm van foliedruk.


Alle items worden 5*/4 gedrukt (* 1 zijde met ‘inline cold foil’) + dubbelzijdig afgewerkt met matte dispersielak. Het papier is standaard een kwalitatief stevig 360 gr sulfaatkarton, uitstekend geschikt voor hoogwaardige visitekaartjes, uitnodigingen, mapjes, ... Door het verzamelen van deze opdrachten op 1 kwalitatieve papiersoort op groot formaat 70x100 cm-vellen, geniet iedereen van een scherpe prijs. De startkosten en de drukplaatkosten worden immers door iedereen gedeeld. De oplage per besteld item is standaard 500 ex (met mogelijkheid van per 500 ex extra tot een totale oplage van 3000 ex). Bestelde items worden schoongesneden geleverd op het aangeduide formaat.


Deze opdrachten worden wekelijks verzameld en gecombineerd gedrukt en afgewerkt. Leveringstermijn is dus maximaal 9 werkdagen. Uiteraard kan u altijd een individuele offerte aanvragen indien uw specificaties hiervan afwijken. Op dat moment wordt uw opdracht volledig individueel gedrukt en is een korte leveringstermijn mogelijk in overleg.
Voorwaarden
Om van deze combinatie-mogelijkheden te kunnen genieten, dient u aan een aantal eenvoudige voorwaarden te voldoen.U heeft nog geen bestanden opgeladen

Weet u zeker dat u wilt doorgaan

Doorgaan Annuleren Sluiten