Milieu


Postfly / Grafische Groep Matthys zet continu nieuwe stappen op vlak van milieu. We vinden het immers, net als jou, erg belangrijk om een gezond leefmilieu voor de volgende generaties te verzekeren.


Groene stroom & zonnepanelen

Vanaf begin 2011 calculeren en produceren we je drukwerk uitsluitend met electriciteit van onze zonnepanelen en groene electriciteit uit hernieuwbare energiebronnen.


Uitbreiding van de eco-combinatieproducten Postfly

We bieden verschillende nieuwe standaardproducten op Eco-papiersoorten. Je kan nu posters en flyers nog ecologischer laten drukken én aan scherpe tarieven.  Gecombineerde drukorders zijn milieuvriendelijker.  Er moet slechts 1 set drukplaten gebruikt worden per drukvorm. Dat materiaal wordt dus gedeeld door alle orders die op dat drukvel verzameld staan. Je verbruikt dus minder grondstoffen en vermindert de afvalberg.


Ecologisch verzenden

Uit oogpunt van efficiëntie en milieu proberen we alle verzendingen te combineren op vaste tijdstippen. Alle gecombineerde orders worden met één enkel transport opgehaald en naar een centraal postverzendpunt gebracht.


FSC-certificering drukkerij

De Grafische Groep Matthys / Postfly is FSC-gecertificeerd. FSC (Forest Stewardship Council) is een label of keurmerk op een papierproduct dat aangeeft het afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Het FSC label garandeert de duurzame oorsprong omdat niet enkel het bos van oorsprong wordt gecontroleerd, maar ook de hele handelsketen tot bij de eindconsument.

U heeft nog geen bestanden opgeladen

Weet u zeker dat u wilt doorgaan

Doorgaan Annuleren Sluiten