Algemeen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

In 4 simpele stappen kan je bij Postfly snel en eenvoudig een bestelling plaatsen.


Wanneer kan ik ten laatste bestellen?

Op onze productpagina kan je per product de levertermijnen terugvinden. Kijk ook steeds op je orderoverzicht voor de correcte datum.


Voor bepaalde producten (zoals postkaarten en folie) en andere specifieke afwerkingsopties (aanmaken van een kapvorm) gelden andere leveringstermijnen. De uitzonderingen zijn terug te vinden op de productpagina’s.

Mijn bestelling is geplaatst en ik wil deze wijzigen of annuleren, wat nu?

Via je persoonlijke online klantenpagina kan je steeds de status van de bestelling controleren. Als je bestelling nog niet verwerkt is kan je ze alsnog verwijderen. Indien je bestelling reeds verwerkt is neem je contact met ons op en kunnen we nagaan of je bestelling nog geannuleeerd of gewijzigd kan worden.


Hoe gebruik ik mijn promocode?

In het winkelmandje vind je een ‘promo-code’ vakje terug. Hier vul je de ontvangen promocode in en bevestig het.


Ik zie een bepaald formaat niet op de website staan, kan ik deze alsnog bestellen?

Praktisch alle formaten kunnen bij ons besteld worden. Als het gewenste formaat afwijkt van de standaardformaten selecteer bij de keuze van het formaat dat formaat waar dat van jou in past. Vermeld bij opmerking het exacte formaat. Vergeet niet om de optie 'extra snijden' aan te vinken indien mogelijk, want hier wordt een extra snijkost voor aangerekend. Zo sta je achteraf niet voor verrassingen.


Kan ik een andere oplage bestellen dan vermeld op de website?

Neen, daar we aan combinatie drukwerk doen, werken we met vaste oplages. Jouw drukwerk wordt gecombineerd met andere bestellingen. Zo worden de kosten verspreid over de verschillende bestellingen en kunnen we onze scherpe prijzen aanhouden.


Kan ik andere papiersoorten bestellen dan vermeld op de website?

Dit is zeker mogelijk, maar niet onder de Postfly voorwaarden. Je kan hiervoor een offerteaanvraag invullen (zie contact).
Kan ik een drukproef ontvangen?

Postfly maakt gebruik van combinatiedrukwerk en onze scherpe levertermijnen laten ons niet toe een drukproef op te sturen. Het is overigens niet mogelijk om slechts 1 exemplaar te drukken.

Kan ik verschillende ontwerpen spreiden over één aantal?

Neen, er wordt met vaste aantallen gedrukt. Voor elk ontwerp of versie dien je een aparte bestelling te plaatsen. Indien je bijv. 5000 flyers nodig hebt waarvan 2500 Franse en 2500 Nederlandse dan moeten er 2 aparte bestellingen van 2500 flyers ingeven worden en niet eenmaal 5000 flyers.


Gelden er andere prijzen als ik hetzelfde drukwerk opnieuw bestel?

Neen, Indien je exact hetzelfde drukwerk op een later tijdstip opnieuw besteld, betaal je gewoon de standaardprijs zoals vermeld op de website. Dit omdat de productie steeds van nul begint. Drukplaten worden wegens het combinatiedrukwerk niet herbruikt.


Hoe kan ik het gewicht van mijn bestelling berekenen?

Bij elk product kan je steeds de papier grammage terugvinden. Dit is de grammage van 1 vel papier van 1m2. Met deze formule kan je snel het gewicht berekenen.

Vb. Flyer A6 (148 x 105 mm) = 300 gram papier dus:

300 gram x 0,148 cm x 0,105 cm = 4,66 gram per A6 flyer

Voor 2500 A6 flyers komt dat neer op:

2500 exemplaren x 4,66 gram = 11 650 gram wat gelijk is aan 11,65 kilo.


Waar kan ik jullie contactgegevens terugvinden?

Onderaan onze homepagina vind je onze contactgegevens terug.Is het mogelijk een proefpakket te ontvangen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Op onze home-, product- of contactpagina kan je een monstermap aanvragen. Deze wordt per post opgestuurd zodat je al onze papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden kan vergelijken.Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Op onze home- of contactpagina kan je een formulier invullen met uw adresgegevens.


Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Door onderaan in de nieuwsbrief te klikken op "uitschrijven", via onze contactpagina of door een mailtje te sturen naar info@postfly.be.

U heeft nog geen bestanden opgeladen

Weet u zeker dat u wilt doorgaan

Doorgaan Annuleren Sluiten